Vi hatar..

Vi på hoppspark hatar just nu följande:
Sony Eriksson mobiltelefoner - Hur i helvete lyckas varje ny jävla telefon bara bli sämre och sämre?! Att skriva sms på den här jävla kuksugarluren är ju som att surfa på ett 56K modem! Nu är det dessutom säkert något jävla missfoster som undrar vad ett 56K modem är, men googla det då! Jävla horor på Sony Eriksson, vad hände med kvalitén!? DET HACKAR NÄR VI SKRIVER FÖR I HEL-VE-TE!
Tackar vet vi Motorola, dom klarar till och med att bada i whisky! Men på dom "moderna" telefonerna dom klarar fan ingenting, inte ens att skriva ett jävla sms! Inte så jävla konstigt att folk slänger sönder saker när DOM INTE FUNGERAR! Kompanistryk ska ni ha tills ni fixar problemet och vi skiter fullständigt om barn svälter till döds i Afrika, våra i-landsproblem går fan först!


Kanal 5 - Vad är det för fel på er? Resten av tv-världen satsar på säkra, bra, kvalitativa program! Som Paradise Hotel (Sex,horor och sprit) på 6:an. Eller varför inte rättigheterna till att sända Entourage (Sex, polare, droger, rockstjärna-liv och sprit)? Kunde ni inte sett möjligheten? Inte ens ett vettigt jävla dokumentär-program kunde ni ge oss? Nej då blir det Ullared. Varför plågar ni på Kanal 5 oss, svenska folket, till den grad att vi bara vill ta livet av oss? Räcker det inte med att det är brist på solsken!?
Robert Laul - Du är en fet, äckligt, inkompetent, ohygienisk, bortskämd fiskrensare från Göteborg! Du driver ett webb-play program som ingen tycker är bra eftersom det framgår hur okunnig, äcklig och efterbliven du är! Snälla kan inte bara du och Mats Olsson på expressen gå ihop och köpa sex av någon minderårig så ni blir mördade inne på kumla för att ni sitter av 24 månader där! Då slipper vi er iaf. Och snälla Robert Laul, skaffa ett smakråd när du handlar kläder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0