bögigt

Det finns väldigt mycket saker att ta upp på den här keffa bloggen, saker som stör oss. Idag listar vi de saker som världen uppfattar som bögigt dvs. jävligt poänglösa och icke relevanta.

5. Captain Morgan hypen - Ärligt talat! Vi som drack rom innan ni ens sett pirates of the caribbean tycker det börjar bli jävligt bögigt nu, man ser fittnyllen överallt göra den där jävla posén! Vi bjuder på tequila till den som nitar nästa person som gör pirat posén offentligt! Vi vet med oss själva att vi gjort denna flertalet gånger, men för att få göra den krävs det lite jävla pondus! Så ni andra, avlid eller håll käft!

4. House hypen - Detta är också en jävla bögig trend! Har man sedan tidig tonårsfylla lyssnat på elektronisk musik t.ex Infected Mushroom (Förresten minns ni klassiker som Infected Mushroom – Sailing In The Sea Of Mushroom eller Infected Mushroom – Dracul ?) har man rätt att lyssna på house. Vi som gått på dåliga jävla rave innan det vart lite folkhems trevligt med sensation white, som letade hubbar på DC++ för att ladda ner bra musik och som skrattandes flytt från ravekommissionen ute på Ängsö. Det är vi som fan kan ta oss rätten att varva ner med lite skön Armand Van Helden på för festen. INTE ni jävla sopor som på en charter i Cypern eller Magaluf upptäckte att någon exotisk lokal DJ spelade house och det lät så härligt då! Till er, ta era jävla semester minnen och upptäck en ny trend, ni går oss på nerverna!

3. VLT - En otroligt bögig sammansättning av text. Sämre än Allers, hörde ni det?! Allers! Vi på hoppspark förstår inte hur ni är skapta? Elisabeth Bäck - det miss placerade monstret, Pasi Hiirikoski - Topboy i GSU och framför allt Kevin Johansson - Killen vi mobbade så han hoppade ner en årskurs! Vi vill bara påminna er om att ni är fullständigt värdelösa! VLT, så länge inte Erso Fliskmun blir chefsredaktör kommer ni i all evighet vara en skit tidning som tackar nej till värdefulla tillgångar och gör reportage om vilken latte som smakar bäst. So untill then -  Fuck off!
2. Västerås klubbscen - Inte för att klubbarna i sig är dåliga men i allmänhet är det jävligt bögigt att gå ut i Västerås. Samma muppjävlar som ska ha stryk, samma gamla ligg och samma värdelösa öppettider! Hur fan ska hoppspark med följe kunna festa tills solen går upp om ni stänger kl 02.00?! Kommunpolitiken kan fara åt helvete! Efterfesterna brukar ju endast hålla klass i orten eller för att rätta oss själva det är bara i orten som det finns efterfester! Och alla dessa jävla sura/hallsta bönder som kommer förbi Västerås Fre/Lör, vi hatar er också! Dryga, dålig klädsmak och förjävliga i allmänhet! Bögigt som fan!
1. Grabbgäng - Det bögigaste av allt, det absolut bögigaste av bögighet är fan grabbar som hänger i gäng! Det absolut roligaste är att dom ofta kommer från ett än mer bögigt område. Gärna ska dom ha vita linnen, lite för stark solarium bränna, fula tatueringar utan betydelse, vita Fred Perry skor och gärna ska någon i detta gäng vara född 1986 och ha en flickvän som är född 1992. Vi på hoppspark hatar er, därför är ni det bögigaste på denna lista! Det förvånar oss inte om ni gått fordonsprogramet på gymnasiet heller för ni tycker det är "häftigt" med streetrace också! Hoppas ni dör och gör världen till en bättre plats att leva på!
/ Hoppspark - Er E på dangolvet

Kommentarer
Postat av: Klappa vita hästen blodig mannen

haha, ängsö... vilken natt!

2009-11-22 @ 15:15:20
Postat av: Bängman

Bättre lista få sökas

Kapten Mårgan är förstör av alla ostekiga människor..

VLT funkar inte ens längre som underhållning under tiden man sitter på toa...

Västerås uteställen...

Killgäng... Vad hände med minst 1,5 brudar/ kille regeln? eller som vissa körde 12 brudar/ kille..

2009-11-23 @ 19:04:46
Postat av: K.H

Bästa listan på länge!

2009-11-23 @ 20:25:42
Postat av: Inferno Västerås

Hatten av!

2009-12-03 @ 10:55:32
URL: http://infernovasteras.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0