Bögiga SVFF

Nu har det fan gått för långt! SvFF om ni tror på fullaste allvar att en god supporterkultur kommer genom lagar och bestämmelser så är ni jävligt långt bort från sanningen! En levande, strålande och färgsatt läktare kommer inte genom hattar, tutor, halsdukar, evenemang och annat jävla strunt!
Det kommer från hjärtat hos dom som följer klubben i mot- och medgång! Vi hatar er alla på SvFF mer än mycket, mer än vad ni någonsin kommer att förstå!

På propaganda hemsidan http://www.supporterlaget.se finns idioti i sin renaste form sammanställd. På denna idiotiska horunge hemsida finns det "Dagens fråga" vi har plockat ut våra favorit frågor för att visa hur jävla horribelt SvFF vill ha det!
Borde man splittra klackarna och sprida ut supportrarna för att undvika hetsk stämning?
Vad är det här för jävla fråga?! Lars-Åke din feta jävla gris hoppas du inser hur dum i huvudet du är!
Tycker du att lagstiftande politiker tar sitt ansvar för att främja en god supporterkultur?
Det ansvar dom tar är att dom förföljer, trakasserar och inkräktar på den lilla frihet vi som medborgare har. Ta ert våldsmonopol och kör upp det i fittan på justitieminister Beatrice Ask, hon förtjänar det!
Är det rätt att storma planen när ens lag har vunnit en titel?
Det är för fan ett sätt att visa sin glädje, men ni äckliga jävla fotbollskonsumerare tycker ju att vi ska gå mot en Engelsk modell. Sittplatser, poliser och hårda straff för supportrar som visar sin kärlek till sitt lag! Men det spelar ju ingen roll för det är ju jätte hemskt att visa sin kärlek!
Är det ett problem att förhållandevis få kvinnor går på fotboll?
Är man inte intresserad av fotboll då tittar man inte på fotboll och ärligt talat vi på hoppspark skiter fullständigt i det går kvinnor på fotboll! DET LIGGER JU FÖR FAN I ETT INTRESSE INTE NÅGOT JÄVLA JIPPO! Horungar!

Kommentarer
Postat av: Stretan

Agree! Lars Åke Lagrell är en tårtätande fitta.

2009-11-29 @ 18:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0