Snart är det fredagsmyyyyzZzzz

Det är alltså onsdag idag, det betyder att det är 2 dagar kvar tills det är fredag alias stekdag! Norges finest ska firas, firas fucking big time! Lite tänkbara scenarion vad som kan hända på fredag när birthdayboy fyller:

  • Kvällen börjar i orten, möjligt i nairobi. Ett gäng stinta grabbar häller i Norges finest lite för mycket sprit vilket leder till att någon måste bjuda på polskt fultjack för att han ska komma i form igen. Med mycket om och men tar sig en rå taggad liga ner i city och ramlar in på första ställe. Här slutar det i mayhem då någon får för sig att någon är dryg, det slutar i häktet för 90% av ligan.

 

  • Kvällen börjar i en skön lounge där det dricks dyra drinkar och stämningen är på topp. Norges finest får i sig lite för mycket kröka och ingen har en stabil lösning på problemet dvs. snö. Födelsedagsbarnet kommer inte in på stället dit vi ska, det slutar med ett redigt fyllekäk för Norges finest och vi hamnar på en keff efterfest där det sitter en vissen bärsbrud och drar tjack i soffan.

 

  • Kvällen börjar hos Orginalet eftersom det är utlovat en sjuhelvetes fylla för birthday boy. Nu finns det även en facebook grupp som säger att Norges finest inte klarar första rundan vilket leder till att när en taggad liga är ute så droppar någon rohypnol i dennes drink, han stupar tappert och blir hemskickad i en bulle.


Ett personligt favorit scenario vi på hoppspark vill se är att det ligger mycket snö, sprit, horor, våld och house i luften för vårt allas bästa. Snart jävlar är det fredag, tagga deluxe som en vis man en gång myntade!


Kommentarer
Postat av: Stretan

ALTERNATIV 1!! haha

2009-12-09 @ 16:50:20
Postat av: Norge's Finest

Hahaha så jäkla sjuk & klockrent just nu luter det åt scenario 1 eftersom orginalet vägrar svara på nallen!

2009-12-09 @ 17:04:23
Postat av: Båtte

Lär dig vakna istället!

2009-12-09 @ 20:30:21
Postat av: Anonym

Älskar attt jag har jour! Nu jävlar blir det WOW för hela slanetn, mer beroendeframkallande än tjack ffs

2009-12-11 @ 07:52:47
Postat av: JonnyA

Blev alternativ 1, men dck utan häktet

2009-12-12 @ 05:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0