sammanfatta-naa!

Det har varit sjukt hårt i helgen, ligan var fan tok taggad till tusen! Norges finest körde förfest nere i orten och jävlar vad hoppspark höll nivån. Vi styrde skeppet vidare mot IRR och fortsatte en förbannat fin kväll som fortsatte med ladd, sprit, grabbar och en jävligt förvirrat samtal till Värmland.

Vidare drog hoppspark med sällskap vidare mot centrala delar och skulle tydligen på en väldigt bögig MJ kväll tills vi insåg att det är jävligt bögigt med MJ kvällar och vi taggade vidare för att hamna på Strike och dricka sprit, ladda, dricka mer sprit, satsa på att Norges finest inte skulle kunna gå därifrån levande.
Till vår stora besvikelse fuskade Norges finest och det vart efterkröka hos Super-T.
Hos Super-T finns det en riktig regel, slutar du dricka så går du hem. Eftersom hoppspark och vänner inte hade lust att lämna så fortsatte vi därför dricka tills vi insåg att klockan var någonstans mellan 05.00 och 07.00 och tog en bulle hem för att inse att det skulle bli jääävligt jobbigt att vakna dagen efter...
Dagen efter har hoppspark spenderat med att kika världens tyngsta serie genom tiderna nämligen The Sopranos och endast gått ut för att inte dö av näringsbrist!

Helgens bästa:
  • Bastu, champagne och födelsedagsbarnet som var snorfull på första förfesten
  • Wattlovic som inte hade druckit pga. faderskap, det tog ungefär en öl och en cider så snurrade det
  • IRR som helt sonika slutade med antabus för att "Han fyller ju bara 18 en gång"
  • En dam som inte riktigt förstod vilket sällskap hon hamnat i för än kreditkortet kom fram
  • Norges finest på söndagen som inte hämtat sig, han fyllde dock i söndags..

Hemma i basen så dyker en man upp, han har med sig rom, öl och ett humör som ingen kan hålla tempo med. Han heter S och han är verkligen en makalöst underbar människa! För övrigt så funderar vi på hoppspark att skaffa en hobby, typ tatuera eller något annat kreativt. Skriv en kommentar om ni ställer upp med hud!

Kommentarer
Postat av: Rikard

självklart ställer man upp!, kör bara

2009-12-15 @ 13:25:06
URL: http://locobrigade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0