Rubriker är för bögar

Varje måndag är det fan samma sak, vi ser framför oss en vecka av längtan efter att det ska bli helg! Denna otroliga depression som sprider sig i landet värre än der swineflu får oss att vilja hitta ljuspunkterna i vardagslunken. Men det finns väldigt få av dessa så vi på hoppspark gör vårt bästa för att presentera ett par ljuspunkter som gör att vi orkar bo kvar här:

  • Drinkar - De ska vara färgglada, sprakande av hopp och framförallt inbringa en stämning som gör att vi drömmer oss bort från Sverige, gärna ska drömmarna ta oss till Karnevalen i Rio där samban lever och damerna bjuder friskt alternativt en skön strandfest på Ibiza där vi ser solen gå upp över en rosafärgad himmel med Afrika vid horisonten. Gärna vill vi att dom serveras med dubbelt recept så dom slår ut oss hårt! Helst ska dom vara gjorda av M
Ja det här var fan den enda glimten ljus vi kunde hitta! Allting annat känns just nu som en hög med skit. Fast vid närmare eftertanke lär det vara så här det är att vara Bajen. Det som däremot stör oss på hoppspark något otroligt är allt förbannat tjat om att växa upp och mogna till!
hoppspark är vi mellan 20-25 år gamla och det är fan livets jävla guldålder! Vi bryr oss inte ett dugg om vi har folk som tycker vi ska lugna oss, sluta veva på fotboll, intaga substanser som alkohol med mera, hålla oss till en kvinna, dansa på bardisken, köpa svindyra kläder och leva för dagen. Men vi har kommit till insikt med att vi skiter fullständigt i vad folk tycker, varför? För vi är våra egna män, vi har våra intressen och vi tänker inte sluta att ha roligt bara för att någon drar i nödbromsen. Vi sköter våra saker på sidan t.ex. arbete och studier men vad vi gör på vår fritid är fan upp till oss!
Så till er som tycker vi hatar, super, knarkar, slåss, softar, startar upplopp, är otrevliga, våldgästar osv. har vi bara en sak att säga, vi fortsätter vara hoppspark tills housen stängs av!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0