Kvinnliga sportjournalister..

Tanken har slagit oss, varför i helvete finns det kvinnliga sportjournalister som har specialiserat sig på fotboll typ Jennifer Wegerup eller Nora Strandberg som uppenbart knullat till sig sina arbeten.
Vi på hoppspark kan verkligen inte föreställa oss att kvinnor som en gång varit unga flickor verkligen stod på sidan av fotbollsplanen och tyckte att lervällingen till plan var charmerande, att en brytning av en back kunde vara vacker eller att att dom blivit tokiga och slagit sönder första föremål för ett felaktigt domslut. Vi tror oss mer anta att t.ex. Jennifer Wegerup gick på fotboll för att hon ville suga av den där "lite mystiske forwarden". Det är ju för fan uppenbart att samma Wegerup flyttade till Italien för att hon gillade Limoncello, sol och italienska män!
Men det är ju så jävla uppenbart att dessa kvinnor ENDAST fått sina arbeten för att de är just det, kvinnor. Ska det vara så? Är det för att höja kvinnors intresse för fotboll? Vi på hoppspark förstår inte detta, vi förstår inte varför är det ett tjat om att kvinnor måste gå på fotboll? Självklart har vi ingenting emot att kvinnor går på fotboll men vad fan är poängen med att hypa det? Det ligger i ett egenintresse, det finns ingen anledning till att sälja fotboll till kvinnor som inte är intresserade. Det vore som att försöka övertyga hoppspark om att new moon är en sevärd film, den är för fan värdelös! Alla vet varför alla tjejer tycker den är bra, erkänn det med en kommentar! Vampyr filmer har inte varit bra sedan Blade punkt!
Mera naket och koks så dansar vi snart conga bort i solnedgången..

Kommentarer
Postat av: Arrividerci Juve!

Wegerup håller faktiskt på Lazio så nu ska väl iaf du vara snäll...

2009-12-08 @ 22:46:40
Postat av: mj

Den värsta är ju den där Finskan som var fotbolls expertkommentator förut fyyy fan va dryg fanskapet va!

2009-12-09 @ 00:05:26
Postat av: » W.

http://intefanvetjag.blogg.se/2009/december/resereportage-derby-della-capitale.html



Där har ni en bra reserapport från Rom derbyt!

2009-12-09 @ 19:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0