jewish

hoppspark har vi tröttnat på jävligt lama tv-program, vi gjorde som publiken ville och satte ihop en lista!

Efterlyst - Att censurera bilder på våldtäkts män, mördare, pedofiler, invandrare som spöar folk på stan osv. Det klarar ni av era förbannade svin! Men igår gick ni för långt! Att hänga ut fotbollssupportrar som bara ville se matchen som betydde så mycket dom kan ni hänga ut! Hasse Aro din förbannade hora, förstår du själv hur patetisk du är?! Åk hem till Israel och jaga araber istället för det är ju det som strix sponsrar! VI HATAR DIG! Det gäller dig med Robert Aschberg, du kan sitta kvar på grannfejden och så hoppas vi på hoppspark att du får en behandling du förtjänar!
Fotbollskanalen Europa - Patrik Ekwall, vart fan ska man börja? Maken till trött jävla fitta är svårare att finna! Hur kan du leva med dig själv? Det är väldigt uppenbart att du har absolut noll koll på fotboll, du är en jävla pressläktarsubba och vill egentligen leda Let´s Dance! Vi ber dig nu snällt att avgå från all form av tv för du är så jävla irriterande, ful, äcklig och framförallt media kåt! Du och Peter Jidhe kan starta en terapigrupp för misslyckade sportjournalister som härvar sig fram på TV4. Snälla, försvinn från våra liv!
Ensam mamma söker - Det är väldigt, väldigt uppenbart att det är för att få hamna på omslaget på se&hör som ni medverkar. Det är ju ändå så att i slutändan så är det den mamma som betett sig mest horigt som får "finna kärleken". Tacka vet vi kontaktannonser, börja leta där så kanske era barn slipper bli mobbad i plugget! Fast det är relativt underhållande att gissa vem som är den största slampan i gänget i bästa paradise hotel stil!
Andra utmanare till topplistan är följande:

Ullared - Ingen vill se misslyckade fetton slå läger utanför något visset jävla komplex
Anna Ankas jul - Men sug av din man i lugn och ro så vi slipper höra din irriterande röst din jävla hora!
Färjan - Feta äckliga jävla bönder från någon obskyr ort i södra Sverige underhåller ingen, nej det gör inte du heller Håkan med tjackballen!
Innebandy på TV4 Sport - Detta roar ingen, verkligen ingen! Köp in rättigheter till att sända Serie A, då gör ni oss lyckliga! Tills dess, dra åt helvete!
SVT i allmänhet - Ni sänder fan bara skit, bara massa jävla skit! Ni sålde ut tipsextra, gjorde er av med Janne Josefsson och köpte rätten till att sända onödigt skit som någon hockeyturnering INGEN bryr sig om! Ni har sjunkit till en nivå där ni inte ens sänder bra tv, ni är sämre än TV3 i dagsläget! Skärp er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0