I brist på fotboll..

För er som känner som oss på hoppspark att ni verkligen lider igenom en fullkomligt värdelös vinter utan VSK och fotboll direkt på plats över huvudtaget så bjuder vi på några ljusglimtar som faktiskt får oss på hoppspark att behålla sinnet för utan dessa ljusglimtar skulle det troligen leda till big time psykbryt..
Ljusglimtar:
Erik Niva - En hjälte, lite av en Robin Hood dvs. en man som skänker hopp inom den patetiska fotbollsjournalistik som råder i detta mörka land. Hans visdom om fotboll och ovärderliga kunskaper ger oss glädje! Det tragiska är att han gått på ledighet för att ta hand om sin son men för er som vill ta del av hans underbara åsikter kan kika gamla avsnitt av Eurotalk på http://www.svenskafans.com/ och hans inlägg på hans blogg http://blogg.aftonbladet.se/25977/ , detta skänker oss hopp om att det finns godhet och någon motsättning mot ondskefulla män som Robert Laul. Vi hoppas att du och familjen mår bra så längtar vi efter dina inlägg fram mot våren.

Sopranos - Oerhört betydelsefull maffiaskildring för att vi ska kunna se framtiden. Paulie Walnuts är vår hjälte, hans sätt att föra sig är något otroligt! Vi rekommenderar den andra säsongen, otroligt händelserik och gastkramande säsong! Vi älskar även den familjära känslan som familjen Sopranos har.
Nu till saker som inte gör oss på bättre humör (som för övrigt redan är jävligt dåligt) är följande..

Humörmördare:
Jul - Visste är det riktigt trevligt att träffa vår familj och vänner men all denna jävla hype tar fan skruv för långt! Det är inte ens december men nog fan har butiker, kaféer och restauranger redan börjat. Det är pynt, pepparkakor som smakar fabrikat, glögg "med en spännande twist", tomtar som bara är misslyckade skådespelare, julmust, förbannade jävla julkalendrar på tv som ändå aldrig kommer komma upp i klass med Sunes Jul och framför allt detta jävla tjat om årets julklapp! Vad hände med att spendera tid med sina nära och kära eller att uppskatta en trevlig stund på ett julbord? Jävla kapitalist fasoner! Men det värsta av allt är Carola och hennes jävla julmusik, kan du snälla gifta dig med någon svart missionär i Uganda som får dig att vara tyst?! Vi hatar dig och Runar lika mycket, försvinn från vår värld!
AIKs framgångar - Det svider och sticker så ofattbart mycket över deras framgångar! Det absolut värsta är att dom jävlarna tar trippeln dvs. SM-guld, Cup-guld och nu körde dom jävlarna i Firman Boys över Wisemen! Nu får det vara nog, vi på hoppspark orkar inte med detta! Om det vore försvarbart skulle vi skicka något otrevligt till väl utvalda personer inom så väl AIK fotboll som AIKs ligistled men detta är inte någonstans vad vi sysslar med. Vi är bara så matta på att det går skit för VSK..
Blogg.se - Om ni någon gång kunde fixa vårt layout problem så kunde vi kanske uppskatta er, men gör ni det? NEJ DET GÖR NI INTE ERA FÖRBANNADE KLÅPARE TILL SKITSTÖVLAR! Vi på hoppspark vill ha bukt med problemet och det är pronto!

Kommentarer
Postat av: Cacce

Niiva är en jävla tottenham hora !

2009-12-01 @ 12:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0