"det åt helvete"

Vi på hoppspark känner oss för tillfället jävligt trötta på livet! Vi finner oss i en sits där allting känns som en meningslös resa till typ Flen, det stör oss än mer att det finns idiotiska människor som säger "ja men tänk på barnen i Afrika". Vi på hoppspark skiter fullständigt i barnen i Afrika, Polen och allt vad fan det är! Ni satte er själva någon gång i tiden i den sitsen, skyll er själva!

Vi har komponerat en liten lista på det som gör oss mest trötta just nu.

Sverige - Vart ligger den jävla poängen med att bo här? Det är mörkt, brist på arbete, Karlstad, kallt, dåliga tv-program, höga skatter på alkohol, Mona Sahlin, frikyrkor, ullared, färjan-Håkan, mainstream musik, dålig stämning, pinsam tystnad i hissar, Norrköping, en rättvisa som bara existerar för vissa, snö, brist på kulturarv, försäljare, SvFF, dåliga filmer, ett värdelöst landslag i fotboll, hockey utan riktiga regler, Linköping, regn på sommaren men framförallt denna jävla idioti med att dricka sig aprak på helgerna! Vad fan ligger poängen i det?!
Om vi hade haft en någorlunda sund syn på alkohol hade vi portionerat upp det så vi dricker lagom varje dag istället för extremt mycket på helgerna. Det hade gjort så att vi varje kväll kunnat ägna oss åt trevliga samtal över en 7&7 och drömma oss bort till en bättre plats i världen där allting inte är så fyllt av ångest! Skybar på tisdag is the shit!
FIFA/UEFA - Men för i helvete! Låt Irland spela om sin match mot fusk Frankrike istället så blir alla nöjda! Och bannlyst svenska domare som horungen Martin Hansson att någonsin döma en match till, ska det vara så jävla svårt!? Eller hur har ni och UEFA kunnat låtit det gå så långt att ekonomiska krafter styr min älskade sport?! Fotboll handlar om kärlek för sitt klubbmärke, land och sina supportrar! En spelare ska kunna motivera sig på den ära som det handlar om att vinna CL. Död åt UEFA, Bosman, FIFA, agenter, amerikanska/ryska/arabiska ägare utan sympati för den klubb dom horar runt med!

"Krogen" - Folk som tycker det är roligt att gå ut på klubbar där det hänger personer som antingen är;

Pojkar med uppknäppt skjorta, radband fast dom inte är kristna och vita jeans.


Flickor som har köpt en storlek för liten på sin bh med fula klänningar från gina tricot och som dricker på andra.


Folk som tror sig kunna dansa snyggt fast det egentligen bara ser ut som skit.


Folk som borde söka sig till ställen där det finns folk i sin egen ålder.

Detta är vad vi hatar mest av allt! Folk som tycker det är roligt att gå ut på ställen där det inte går att föra ett samtal för att dom är så förbannat efterblivna för att kunna diskutera vettiga saker. Inte nog med det utan det ska fan kosta att gå in på dessa jävla skit ställen också. Vi vill framhäva mindre trevliga lounger på helgerna!
Något som däremot gör oss lyckliga är Arga Snickaren.



Så som han ser ut på den här bilden, så känner vi oss ungefär..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0