Helgish

Vi sammanfattar helgens bravader:

Fredagen började hos our man on the block! En cocktaillunch och förbannat goda sådana gjordes av brodern. Fitt-stiff, bagarn, terror-danne, broder M och hoppspark satt senare och drack captain, razz och lite annat i baren för att bege sig mot orten, men först mellanlanda hos säljarn. Efter det drog hoppspark med sällskap vidare mot en privatfest, sjukt längesen hoppspark var ute på villa fest, det var relativt värt faktiskt! Borst, rom&cola och damer underhöll sällskapet som senare styrde skeppet mot säljarn för en efterfest som i sedvanlig ordning höll nivån!
Lördagen inleddes med drinkar hemma hos broder M för andra dagen i rad. Bagarn, Fitt-Stiff och nakenmannen kom förbi och höll fortet. Vidare styrning mot E som höll en förbannat fin förfest som senare resulterade i en utgång. Väl ute i dimman vart det muckfest x 2. Vi på hoppspark vill hälsa Pastorn välkommen ut från lumpen och P välkommen ut från kåken! Detta gjorde så att tequilan började flöda och runt två tiden rörde hoppspark sig mot efterfesten som höll på fram till 7 tiden, en applåd för att delar av hoppspark lyckades ta sig upp för adventsfika med familjen, Starkt jobbat!
För dom som inte vet det så spelas derby della capitale ikväll och vi på hoppspark kommer givetvis att kika! FORZA LAZIO!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0